Ludmila önskar VM-laget lycka till!

Sommaren är slut, den internationella tävlingssäsongen är igång och snart blir det första tävlingen i Sverige också. Innan dess ska Therese, Mikaela och Jennifer representera svensk RG på VM i Moskva.

Deras uppladdning började på landslagslägret i Halmstad 12-18 juli i hop med resten av landslagsgruppen, totalt 12 gymnaster (6 juniorer och 6 seniorer).

Lägret påbörjades i Göteborg med mental träning och näringsskoll under Kristina Göthbergs ledning samt uppskattat besök på Liseberg – Tack Kristina! Efteråt förflyttades alla gemensamt till Halmstad under Cecilia Losviks uppsikt. Undertecknad hämtade vår ryska gästtränare från Volgograd på flygplatsen i Göteborg.

Nästa morgon började en krävande och diciplinerad träning på mycket hög nivå under ledning av Tanja Sorokina med två demonstrationsgymnaster. Samarbetet med Tanja S fungerar utmärkt sen många år tillbaka. Alla gymnaster presterade maximalt på topp av sin förmåga. Det kändes mycket både i kroppen och knoppen, men det fanns också stunder för avkoppling och samvaro. 

Lägret fungerade funktionsfritt, tack vare allt arbete och engagemang som Cecilia Losvik och hennes man Mikael har lagt ner. Undertecknad har tagit hand om våra ryska gäster. Tack också till alla föräldrar i Halmstads RG för alla körningar. Tack alla gymnaster för en mycket trevlig och givande vecka fylld med entusiasm, mycket hårt arbete och den glada och positiva attityden! Lycka till i fortsättningen, ha kul och kämpa på!

Alla önskar vi LYCKA TILL - till hela VM-laget, vi håller tummarna! Tack och hälsningar från FK - Ludmila Ahlin